Navegação por autor "http://lattes.cnpq.br/9521704877006141"
Itens para a visualização no momento 1-3 of 3
-
Avaliação de cultivares de alface crespa sob diferentes ambientes de cultivo, em sistema de produção orgânica no Vale do Açu-RN
Batista, Claynne Cristina de Melo; http://lattes.cnpq.br/5229330222558033 (Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do NorteBrasilIpanguaçuIFRN, 2023-02-15)Lettuce (Lactuca sativa) is the most consumed vegetable in Brazil and in the world. Climate adaptations made its cultivation possible, the commercial expansion and other attributes of lettuce made it one of the favorite ... -
Desempenho de cultivares de alface crespa, em ambiente protegido e a céu aberto, em sistema de produção agroecológica, no período chuvoso
Zacarias, Maria Evanira Araújo Silva; http://lattes.cnpq.br/5628700688817611 (Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do NorteBrasilIpanguaçuIFRN, 2023-12-04)Lettuce is recognized in Brazil and around the world as one of the most consumed leafy vegetables, as the richness of its nutrients and its versatility in meals has gained more and more space in the market and consequently ... -
Efeito da adubação orgânica com diferentes compostos orgânicos na cultura do Rabanete, no Semiárido Brasileiro
Rocha, Tereza Amelia Lopes Cizenando Guedes; http://lattes.cnpq.br/8144135426766120 (Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do NorteBrasilNatal - CentralIFRN, 2018-05-25)The use of mineral fertilizers is a widely used practice in agriculture to supply the need for nutrients from crops, however, the possibility of supplying these nutrients through organic sources has been an option that ...