Itens para a visualização no momento 4-6 of 6

  • Levantamento e análise das principais legislações sanitárias na indústria brasileira de pescados 

    Veríssimo, Thaís; Sousa, Bruno; Coelho, Raquel (Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do NorteBrasilCurrais NovosIFRN, 2021-05-06)
    This study presents and discusses the main sanitary legislation on the Seafood Industry in Brazil. They serve as guide from the capture to the consumer. Fish and Fishery products have characteristics that require strict ...
  • Melomel de umbu: produção e caracterização físico-química 

    Dantas, Carlos Eduardo; http://lattes.cnpq.br/2838490109600987 (Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do NorteBrasilCurrais NovosIFRN, 2022-05-08)
    Brazil has a wide variety of native fruits, among which umbu (Spondias tuberosa) stands out, which has the potential for product diversification, especially fermented alcoholic beverages such as mead. Traditionally produced ...
  • Qualidade microbiológica de águas de fontes alternativas de abastecimento do Seridó (RN) 

    Medeiros, Isandra; Coelho, Raquel; Félix, Isângela; Leite, Antônio; Vieira, Francisca; Araújo, Ana Luiza (Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do NorteBrasilCurrais NovosIFRN, 2020-01-13)
    The Serido region of Rio Grande do Norte has been experiencing a long drought, with this important reservoirs that contribute to human supply have dried up. The population concerned about the adverse conditions has been ...